ЖИТТЯ

Вбивство на Бориспільщині: чоловіка вдарили сокирою по голові, зв’язали та кинули в озеро

На Бориспільщині трапилось страшне вбивство. Деталі.

Днями на Бориспільщині в озері знайшли труп 36-річного жителя Херсонщини зі зв’язаними кінцівками. Поліцейські з’ясували, що напередодні в будинку на території садового товариства між двома чоловіками виник конфлікт, потім бійка. Один із правопорушників наніс сокирою удари по голові опоненту. Його поплічники зв’язали постраждалому руки й ноги алюмінієвим дротом та на візку довезли до озера, де скинули непритомного у водойму. Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передає Інформатор.

Працівники Бориспільського управління поліції затримали всіх трьох зловмисників та помістили до ізолятора тимчасового тримання. До злочинної групи вбивць входили жителі Черкаської, Волинської та Донецької областей віком від 39 до 48 років. Правопорушникам обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, слідчі повідомили про підозру фігурантам (п. 12 ч. 2 ст. 115 ККУ). Їм загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі, йдеться на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління ГУНП у Київські області.

Нагадаємо, що 13 березня на Переяславщині сталися  ДТП: Toyota зіткнулась з електросамокатом, а Ford – із мотороллером. Деталі дізнавайтесь тут.

Фото та відео: Facebook-сторінка поліції Бориспільщини

Нагору