ЖИТТЯ

ДТП на Переяславщині: Toyota зіткнулась з електросамокатом, а Ford – із мотороллером

За добу 13 березня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:21. Переяслав. Перехожа повідомила у “швидку”, що на Борисоглібській площі виявила труп літнього чоловіка. Його особу встановили, тіло направили на розтин.

10:40. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки невідомі зняли 486 гривень. Від написання заяви та пояснення відмовився.

13:37. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП. Автомобіль Toyota збив електросамокат з двома підлітками. У поліції нам сповістили, що ніхто не постраждав. Претензій ніхто немає. Надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

12:43. Гречаники (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП між авто Ford та мотороллером Focus. Водійка скутера отримала перелом руки. Її доставили до лікарні.

22:22. Переяслав. Чоловік повідомив, що жінка не впускає його додому та винесла всі його речі. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

14 березня, 0:39. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Медики повідомили, що пенсіонера побила відома йому особа. У нього діагностували забій лобної ділянки голови та закритий перелом руки. Від написання заяви та пояснень постраждалий відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Єрківцях (Дівичківська ТГ), по одній у Переяславі та Шевченковому (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі поліцейські зупинили автомобіль, у якому знайшли мідний кабель та прилад для різання металу. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору