ЖИТТЯ

У Переяславі поліцейські зупинили автомобіль: у ньому знайшли мідний кабель та прилад для різання металу

За добу 12 березня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:37. Переяслав. Заявник повідомив, що 11 березня у місцевому закладі в нього викрали паспорт, банківську картку та SIM-карту. Поліцейські опитали заявника, після вживання спиртних напоїв він не пам’ятав обставин, за яких втратив речі. Правоохоронці проводять перевірку.

13:33. Переяслав. Чоловік повідомив, що з гаража зникло авто ВАЗ, яке належить померлому знайомому. Зазначив, що замки не пошкоджені, а він прийшов сфотографувати машину на продаж на прохання доньки знайомого. За цим фактом проводять перевірку.

15:38. Переяслав. Заявник поскаржився на брата, який у стані алкогольного сп’яніння вчиняв сварку, кидався у бійку та погрожував ножем. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Кривдника не було на місці події.

16:13. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на в’їзді в село сталася ДТП. Зіткнулись автівки Chevrolet Lacetti та Hyundai. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти зібрали матеріали, проводять перевірку.

16:38. Переяслав. Поліцейські зупинили ВАЗ під керуванням чоловіка 1994 р.н. У авто виявили мідний кабель зв’язку і приладдя для різання металу. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом проводять перевірку.

13 березня, 0:46. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її чоловік буянив, погрожував їй та дитині. За цим фактом зібрали матеріали. На момент приїзду правоохоронців кривдника не було на місці події.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ) і Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 11 березня у Переяславі чоловік знайшов посеред вулиці самокат, який здають напрокат, та відвіз у гараж до тестя. Деталі події дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору