ЖИТТЯ

У Переяславі й надалі працюватиме мотузковий атракціон у парку Шевченка

У Переяславі в парку Тараса Шевченка буде мотузковий атракціон та виїзна торгівля. Дозвіл надали на виконкомі.

14 березня на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про надання дозволу на розміщення об’єкту виїзної торгівлі й атракціонів та мотузкового атракціону на території парку Тараса Шевченка у Переяславі. Ці послуги надаватимуть підприємці Олег Чемерис та Аліна Кучма. Про це повідомляє Інформатор.

Заступниця міського голови Переяслава з економічних питань Ольга Огієвич зазначила, що це ті ж розваги для дітей, що були й минулого року.

У рішенні йдеться, що обидва підприємці має розробити проєкти розміщення своїх об’єктів на місцевості та погодити їх. Також вони повинні укласти договір на вивезення твердих побутових відходів з ТОВ “Переяслав Буд” та дотримуватись санітарних, екологічних умов, благоустрою, охорони громадського порядку, пожежної безпеки, техніки безпеки праці та життя.

Нагадаємо, що у Переяславі до кінця війни продовжили угоду з перевізником на чотирьох автобусних маршрутах. Рішення прийняли на засідання виконкому в лютому.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору