ЖИТТЯ

У Переяславі Volkswagen в’їхав у паркан, а вантажівка у фасад магазину

За дві доби переяславські поліцейські мали 37 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 та 17 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 37 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:43. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що невідомий їй чоловік на трасі покинув відчиненим автомобіль та кудись пішов. Правоохоронці пересвідчились, що авто в розшуку не перебуває.

14:09. Переяслав. Чоловік повідомив, що через інтернет зробив замовлення, але товар не отримав, а гроші йому не повернули. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

21:09. Переяслав. Жінка повідомила про зникнення 13-річного хлопця. Таке трапилось не вперше. Його розшукали правоохоронці недалеко від дому. Жертвою злочину не став.

21:16. Переяслав. Надійшло повідомлення про викрадення електросамоката, який здавали в оренду. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

17 березня, 6:55. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП – Volkswagen в’їхав у паркан. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

10:25. Переяслав. У сервісному центрі повідомили, що під час перевірки автомобіля виявили, що він знаходиться у розшуку. Відомо, що на місці події розібралися із ситуацією та зняли авто з розшуку.

11:38. Семенівка (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що сталась ДТП між авто Skoda та Porsche. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

13:32. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що поряд з котельнею військового містечка незаконно вирубують та перевозять деревину. За цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

19:15. Жінка повідомила, що з картки її матері невідомі зняли 7250 гривень. Попередньо їй телефонували “працівники” банку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

18 березня. 06:04. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП. Вантажний автомобіль MAN в’їхав у фасад магазину. На водія склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині жінка повідомила поліції про зникнення психічнохворого сина. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору