ЖИТТЯ

“Пішов у ліс і не повернувся”: на Переяславщині жінка повідомила поліції про зникнення психічнохворого сина

За добу 15 березня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:37. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Hyundai та Chevrolet Volt. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

17:16. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що хтось проник до його будинку, вирвавши замок у дверях, та викрав велосипед. Запідозрив односельчанина. Наразі за цією справою поліціянти проводять перевірку.

19:48. Помоклі (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що її психічнохворий син пішов у ліс та досі не повернувся. Згодом сповістила, що дізналась місце перебування хлопця, тож допомоги поліції не потребує.

19:49. Студеники (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що на нього кидалася матір. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Циблях (Циблівська ТГ), Дівичках (Дівичківська ТГ) та Горбанях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік вдарив колишню дружину на очах у доньки. Що вирішив суд, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору