ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік вдарив колишню дружину на очах у доньки: як його покарав суд

На Переяславщині чоловік вдарив колишню дружину. Дійшло до суду.

1 січня цього року житель Гланишева (Переяславська ТГ) зустрів у селі свою колишню дружину та неповнолітню доньку. Під час розмови між колишнім подружжям виникла сварка. Внаслідок цього чоловік кулаком вдарив жінку по обличчю. У постраждалої, за висновками експертів, лишилось тілесне ушкодження у вигляді синця. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на вирок суду від 31 січня.

Під час судового засідання обвинувачений визнав свою провину. Обставиною, яка пом’якшує покарання, стало щире каяття чоловіка та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення. Натомість, обставиною, що обтяжує покарання, визначили лише вчинення кримінального правопорушення щодо колишнього подружжя та у присутності дитини.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). Призначили покарання у вигляді 80 годин громадських робіт.

Нагадаємо, що 1 вересня у Переяславі чоловік нарвав конопель, висушив їх і відразу попався поліції. Вирок суду дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору