ЖИТТЯ

У Переяславі оголосили конкурс на найкращий рецепт кулешу: як взяти участь

У Переяславі проводять конкурс на найкращий рецепт кулешу. Як взяти участь?

Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав” спільно з Департаментом культури та туризму Київської ОДА оголосили конкурс на найкращий рецепт кулешу. Про це повідомили на Facebook-сторінці заповідника, передає Інформатор.

Автори 5 найкращих унікальних рецептів матимуть змогу представити їх на майстер-класі з дегустацією. Він відбудеться 29 квітня у музеї народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (музей просто неба у Переяславі). Деталі про цей захід стануть відомими ближче до його проведення.

У заповіднику зазначили, що для того, аби приготувати смачний куліш, потрібно небагато – великий казан, свіже повітря, вправний кухар, завзятість, гумор та українська пісня. Частуватимуть усіх охочих.

Як взяти участь у конкурсі:

Вкажіть назву команди та надішліть свій рецепт на пошту eks_buro@ukr.net з позначкою @кращий_рецепт_кулішу. Заявку на участь можна подати до 20 квітня.

Нагадаємо, що у рубриці “Прості та смачні рецепти” ми розповідали, як приготувати мамалигу. Рецепт читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору