ЖИТТЯ

ДТП на Переяславщині: зіткнулись Volkswagen та Renault, чоловіка затиснуло в автівці

За добу 19 березня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:21. Гречаники (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що на в’їзді в село сталася ДТП. Зіткнулись автомобілі Volkswagen та Renault. Одна з автівок з’їхала в кювет. Чоловіка 1972 р.н. затиснуло в ній. На місце події викликали рятувальників та “швидку”. Постраждалого із забоєм м’яких тканин грудної клітки доставили в лікарню Переяслава. Постраждала також дитина 2015 р.н., у неї теж забій м’яких тканин грудної клітки. Її не гостпіталізували через відмову батьків. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:13. Шевченкове (Ташанська ТГ). Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автомобілі Fiat та ВАЗ-2106. В ситуації водії розібрались самостійно.

20:00. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що на автостоянці біля супермаркету чоловік намагається пошкодити припарковані автомобілі. Додав, що його побив цей порушник. Ситуацію врешті вирішили мирним шляхом, претензій ніхто ні до кого не має.

21:15. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що на сайті “ОЛХ” стала жертвою шахраїв: за доставку, якої не було, у неї з карти зняли 1076 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 березня на Переяславщині з будинку викрали 48 тисяч гривень та тисячу євро. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору