ЖИТТЯ

Київщина вночі 22 березня зазнала атаки дронами-камікадзе: є влучання, загиблі та поранені

Росіяни завдали атаки дронами. Яка ситуація на Київщині?

Вночі 22 березня російські війська атакували територію України дронами-камікадзе Shahed. На Київщині повітряна тривога тривала із 0:05 до 4:29. За попередньою інформацією від Генштабу ЗСУ, 16 із 21 безпілотника, випущеного ворогами, знищили українські захисники. Про це повідомляє Інформатор.

Навколо Києва виявили близько 8 БпЛА. Усі їх збили сили ППО. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

У Київській області внаслідок нічної атаки пошкоджено цивільний об’єкт. Як сповіщають у Київській обласній військовій адміністрації, наразі відомо про 3 загиблих та 7 поранених. Проте інформацію уточнюють. “На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога. Станом на 5:50 пожежу локалізовано. На місці працюють рятувальники”, – йдеться у повідомленні КОВА.

Нагадаємо, що вночі 9 березня російські війська завдали масованої ракетної атаки по об’єктах критичної інфраструктури України. Деталі – за посиланням.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору