ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік виявив розтяжку з гранатою: викликав поліцію

За дві доби переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 та 23 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 березня, 10:52. Автошлях Київ-Харків. Заявник повідомив, що їхав по трасі та побачив, що під відбійником лежить якийсь чоловік, не відомо, чи живий. Прибувши на місце події, поліціянти обстежили вказану ділянку дороги та нікого не виявили.

13:04. Переяслав. Жінка повідомила, що до неї зателефонував невідомий та представився працівником банку. Внаслідок цього з картки заявниці зникли 55 тисяч гривень. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство). Наразі поліціянти проводять перевірку.

21:32. Гречаники (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що на блокпосту затримали чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, він чіплявся до людей на автобусній зупинці. Особу чоловіка встановили.

23 березня, 13:27. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Заявник поскаржився, що його сусід спалює листя. О 14:30 інший чоловік повідомив, що у Переяславі спалюють сміття, а дим заважає дихати. О 16:00 у Греблі (Переяславська ТГ), за словами заявника, дорожні служби після прибирання узбіччя підпалили сухостій. Пожежу ліквідували. А о 16:34 у Вінинцях (Циблівська ТГ) на городі випалювали траву. Згодом багаття ліквідували.

14:23. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що автомобіль в’їхав у стовп, пошкодив паркан, порвав електродроти та зник з місця події. Згодом сповістили про нерозгляд ситуації.

17:04. Переяслав. При поверхневій перевірці правоохоронці виявили у чоловіка 1990 р.н. зелену речовину, схожу на канабіс (5 грамів). За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:18. Переяслав. Чоловік повідомив, що виявив на дереві у лісі розтяжку з гранатою. Прибувши на місце події, працівники слідчо-оператичної групи виявили, що це імітаційна граната, яка загрози не має.

20:34. Переяслав. Патрульні зупинили автомобіль Peugeot, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння. Щоб уникнути відповідальності, він поклав до службового авто хабар 220 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Мазінках (Переяславська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше у Переяславі злодії розбили вікно у будинку та викрали золоті прикраси. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору