ЖИТТЯ

У Переяславі злодії розбили вікно у будинку та викрали золоті прикраси

За добу 21 березня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:30. Переяслав. Заявниця поскаржилась на сусідів, які, мовляв, шумлять та розпивають алкоголь. Прибувши на місце події, правоохоронці порушення громадського порядку не виявили.

16:56. Переяслав. Жінка повідомила, що вулицею бігає чийсь агресивний собака. Згодом стало відомо, що в ситуації розібрались самостійно.

21:38. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом дня хтось, розбивши вікно, проник до будинку, викрав золоті прикраси. Наразі за цією справою правоохоронці проводять перевірку.

22 березня, 2:53. Переслав. Заявниця повідомила, що її мати привела додому невідомого чоловіка, той відмовляється покидати будинок. Обоє у стані алкогольного сп’яніння. Врешті конфлікт врегулювали самостійно.

6:15. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що вночі у її припаркований Volkswagen в’їхав інший автомобіль. За цим фактом правоохоронці склали схему ДТП та відібрали пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині обікрали будинок, а також поцупили кабелі зв’язку. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору