ЖИТТЯ

На Переяславщині обікрали будинок, а також поцупили кабелі зв’язку

За добу 20 березня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:41. Переяслав. Працівник “Укртелекому” повідомив поліції, що протягом ночі із телефонної каналізації викрали кабелі зв’язку. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

18:35. Ташань (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом двох тижнів в її будинку зламали решітки, вибили вікна та викрали речі побуту. Зазначила, що підозрює місцевого жителя. Вона перебувала в Києві, тому звернулась до поліції щодо інформування про розслідування справи.

18:54. Гланишів (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилась, що на набережній пиляють дерева, вони впали на електродроти, через що вона залишилась без світла. За цим фактом на заявницю склали адміністративну постанову за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:23. Переяслав. Заявниця повідомила, що її побив колишній співмешканець. Додала, що він погрожує фізичною розправою їй та сестрі. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що 19 березня на Переяславщині сталася ДТП: зіткнулись Volkswagen та Renault, чоловіка затиснуло в автівці. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору