ЖИТТЯ

На Переяславщині рятувальники двічі гасили трав’яний настил: фото з місця події

На Переяславщині за добу сталося дві пожежі трав’яного настилу. Деталі.

24 березня о 19:45 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Дем’янцях (Переяславська ТГ) на вулиці Шкільній. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 19:58 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,3 га. Локалізували пожежу о 20:25, а ліквідували о 20:35 на тій же площі. Вогонь знищив траву.

Цього ж дня о 20:17 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у селі Циблі (Циблівська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 20:25 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 1 га. Локалізували пожежу о 20:45 на тій же площі, а ліквідували о 21:15. Вогонь знищив траву на площі 1 га.

Нагадаємо, що 24 березня на Переяславщині горіло сміттєзвалище, яке гасили понад 8 годин. Фото та відео з місця події, ви можете побачити тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору