ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка впала з велосипеда, втратила свідомість та отримала тяжкі травми

За добу 24 березня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:45. Переяслав. Жінка повідомила, що із вчорашнього дня її бабуся не відповідає на дзвінки. Сама заявниця не може приїхати оскільки перебуває в іншій області. Згодом в телефонній розмові повідомила, що наряду поліції не потребує, оскільки бабуся вийшла на зв’язок.

12:27. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом двох тижнів, невідомі зламавши замок в гаражі проникли в середину та викрали газонокосарку, бензопилу, зварювальний апарат та відра. За цією справою правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

14:19. Садове товариство “Радуга” (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що у нього виник конфлікт з невідомими чоловіками, які самовільно встановили шлагбаум на в’їзді до садового товариства та не пропускають його. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення.

14:34. Ташань (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що до нього звернулися декілька жителів села з питанням про хід справи крадіжки в будинку, яка сталася два тижні тому. Відомо, що крадіжку розкрили та знайшли особу причетну до неї.

19:45. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що жінка 1971 р. н., рухалася на велосипеді, авто яке їхало назустріч засліпило її фарами, потерпіла з’їхала з мосту, впала та втратила свідомість. Внаслідок падіння жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рвану рану лоба, кисті та правої гомілки, закритий перелом лівої гомілки,

21:48. Улянівка (Ташанська ТГ). Староста села повідомив, що на фірмі підлітки побили вікна камінням. Заявник від написання заяви та пояснення відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): в Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині сталася ДТП між мотоциклом та навантажувачем, один водій – у комі. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору