ЖИТТЯ

В Переяславі провели творчий вечір до Міжнародного дня театру: як це було

У Переяславі відбувся творчий вечір до Міжнародного дня театру. Чим дивували глядачів?

Вчора, 24 березня, у Переяславському центрі культури та мистецтв до Міжнародного дня театру провели творчий вечір “Театральні пазли”. Учасники заходу занурили глядачів у справжнє театральне дійство, викликали багато захвату та емоцій, відтворили цікаві театральні постанови та трішки розповіли про мистецтво театру. Інформатор розповідає як це було.

Аби насолодитись цікавими виступами на захід прийшли близько 50-ти людей. Відразу своїм літературно-музичним виступом здивувало тріо жінок (Марина Криворот, Влада Черненко, Дар’я Семенчук). Свій номер вони присвятили захисникам України, яких кожної миті вдома чекають жінки з фронту. Після цього глядачам продемонстрували зворушливе відео де українські захисники повертаються додому до рідних, дітей, дружин та матерів. Під час перегляду мало хто міг стримати сльози.

Наступний виступ продемонстрували вихованці студії конферансу “Акцент”. Діти відобразили багатьом знайому ситуацію, театральну замальовку в шкільному бомбосховищі. Герої вирішили поворожити на “Кобзарі” Тараса Шевченка та знайти відповіді на запитання, які турбують їх та багатьох українців. Рядки з книги передбачили багато цікавого.

Справжньою зіркою вечора була прибиральниця Анфіса Аркадіївна, точніше, Дар’я Семенчук в її образі. Жінка добре змогла повеселити присутніх, адже, який театр без сміху? Потім, разом з нею учасниці студії бального танцю “Dance Victory” продемонстрували запальний танцювальний номер у яскравих костюмах.

На кінець всіх присутніх вразила вистава “Наша історія” від учасників театральної студії “Корифей”. Діти розповіли історію про покинутих та безпритульних собак, їхнє життя у самостійному світі та життя з людьми. Таким чином привернувши увагу до цієї проблеми. Мабуть, сенс цієї історії зрозумів кожен.

Дар’я Семенчук, Марина Криворот і Влада Черненко

Студія конферансу “Акцент”

Ведучі розповіли про театральне мистецтво

Театральна студія “Корифей” з номером “Наша історія”

Виступи вражали глядачів

Атмосфера була теплою

Гості заходу

Прибиральниця Анфіса Аркадіївна

Реквізит був кумедним

Не обійшлося і без танців від “Dance Victory”

Нагадаємо, що у Переяславі відкрили виставку ляльок-мотанок. Детальніше читайте тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору