ЖИТТЯ

На Переяславщині сталася ДТП між мотоциклом та навантажувачем: один водій – у комі

На Переяславщині сталася ДТП. Постраждалий водій – у комі.

24 березня близько 14:30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП у Дем’янцях (Переяславська ТГ) на вулиці Центральній. Мотоцикл врізався в навантажувач. Внаслідок ДТП постраждав чоловік та дитина. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Встановили, що житель Переяслава В.К. 1988 р.н., керуючи мотоциклом “Shineray”, рухаючись по вказаній вулиці, не врахував визначеної швидкості руху інтервалу, дистанції та дорожньої обстановки і здійснив виїзд на зустрічну смугу де зіткнувся з навантажувачем “Dieci”, яким керував місцевий мешканець В. В. 1987 р.н. В результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини, перелом шийного відділу хребта. Чоловіка доставили до реанімації, наразі він перебуває в комі. З водієм мотоцикла була малолітня пасажирка 2017 р.н, яка від отриманих тілесних ушкоджень наразі проходить лікування в “Охматдиті”. Водій навантажувача не постраждав.

За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік виявив розтяжку з гранатою та викликав поліцію. Детальніше читайте тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору