ЖИТТЯ

На Переяславщині рятувальники цілий вечір гасили 30 гектарів очерету

На Переяславщині горіло 30 гектарів очерету. Пожежу гасили близько п’яти годин.

25 березня о 19:20 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння очерету в Козлові (Студениківська ТГ). Спочатку на місце події направили одне відділення АЦ МПО Студениківської ТГ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 19:35 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить очерет на окремих осередках. О 20:25 повідомили, що вогонь розповсюджується, існує загроза дачним будинкам та потрібна допомога. На місце події направили відділення 25-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. Розвідка встановила, що загальна площа пожежі складає 30 гектарів.

О 21:02 рятувальники сповістили, що через сильний вітер вогонь розповсюджується, тому потрібна допомога. На місце події направили ще й відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 0:14 26 березня загоряння ліквідували на площі 30 га. Вогонь знищив очерет, пожежники врятували житлові та дачні будинки. Збитки встановлюють.

Нагадаємо, що 25 березня у Переяславі горіла господарча будівля. Фото з місця події дивіться тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору