ЖИТТЯ

У Переяславі 25 березня пожежники гасили траву та пеньок: фото та відео

У Переяславі минулої доби горіли трава та пеньок. Деталі.

25 березня о 14:17 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу обабіч дороги у Переяславі на вулиці Героїв Дніпра. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 14:20 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить суха трава та чагарник на площі 0,2 га. Локалізували пожежу о 14:25, а ліквідували о 14:30 на тій же площі. Вогонь знищив траву на площі 0,2 га.

Цього ж дня о 18:46 надійшло повідомлення про загоряння дерева у Переяславі на вулиці Героїв Дніпра. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 18:57 рятувальники прибули на місце події та виявили, що горить пеньок від дерева. Локалізували пожежу о 19:02, а ліквідували о 19:08.

А о 20:00 надійшло повідомлення про загоряння трави на лузі біля Стогнієвського шляху в Переяславі. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 6 осіб.

О 20:06 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,1 га. Локалізували пожежу о 20:11, а ліквідували о 20:15 на тій же площі.

Ніхто у зазначених пожежах не постраждав. Причини та збитки встановлюють.

Нагадаємо, що 24 березня на Переяславщині рятувальники двічі гасили трав’яний настил. Фото з місця події дивіться тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору