ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини – швидка та легка страва до вашого столу. Спробуйте приготувати.

Карпаччо – це популярна страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених оливковою олією з оцтом і спеціями. Воно традиційно подається як холодна закуска. Карпаччо готують не тільки з яловичини, а й з риби, морепродуктів, грибів, фруктів, овочів і багато чого іншого. Тому які б не були вибагливі смаки, ця страва прийдеться до душі кожному. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 250 г телячої вирізки
  • 40 г руколи
  • 50 г помідорів чері
  • 20 г бальзамічного оцту
  • 30 г оливкової олії
  • суміш перців та сіль

Приготування:

  1. Змішайте за смаком цукор, сіль і подрібнений часник. Покладіть до цієї суміші телячу вирізку. Поставте на ніч до холодильника, а потім перекладіть до морозильної камери на кілька годин. Наріжте м’ясо дуже тонкими шматочками.
  2. Невелику кількість оливкової олії розподіліть по поверхні тарілки, приправте сіллю і перцем. Відправте руколу до миски, посоліть, додайте оливкову олію і перемішайте.
  3. Красиво викладіть м’ясо на тарілку. Прикрасьте руколою, нарізаними помідорами чері і меленим перцем. Збризніть карпаччо бальзамічним оцтом і подайте до столу.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору