ГРОШІ

Скільки коштують квартири та будинки на Переяславщині: актуальні березневі ціни

Власне житло – міцна фортеця для затишного та спокійного життя. На Переяславщині є варіанти будинків та квартир для вашої потенційної домівки.

У кожного з нас є місце, де ми відчуваємо себе комфортно, куди хочеться повертатися знову і знову. Таким для більшості є дім. Якщо ви у пошуку затишної домівки, Інформатор підібрав для вас кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець березня. Дослідили для цього ресурс olx.

КВАРТИРА В ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають двокімнатну квартиру з автономним опаленням біля третьої школи. Квартира розміщена на першому поверсі двоповерхового будинку. Є всі комунікації. Поблизу є школа, дитячий садок, магазин, відділення пошти, зупинка транспорту. Стан квартири – житловий, можна відразу заїхати й проживати без негайних капіталовкладень.

Двокімнатна квартира у Переяславі

Площа – 32,6 кв. м

Квартира з автономним опаленням

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 32,6 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 517 тисяч 478 гривень

БУДИНОК У ХАРКІВЦЯХ 

У Харківцях (Переяславська ТГ) продається затишний будиночок. Він дерев’яний, складається із трьох житлових кімнат та підсобних приміщень. Підведене світло, газове опалення, є дві грубки. Вода – свердловина, до будинку не підведена. Житло без сучасного ремонту, але в охайному стані. Територія – 25 “соток” з господарськими спорудами. Нові господарі зможуть організувати побут за власними вподобаннями.

Будинок у Харківцях

Житло без сучасного ремонту

Площа будинку – 50,8 кв. м

Розміщення: с. Харківці (Переяславська ТГ)

Площа будинку: 50,8 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 184 тисячі 600 гривень

БУДИНОК у ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продається будинок біля університету. Житловий стан, без сучасного ремонту. У будинку є груба та підведене світло. Земельна ділянка – 10 “соток”. На території розміщений великий новий гараж, цегляний туалет, літній душ, сарай, погріб, фруктові дерева, в дворі підведена вода. Газ та центральну каналізацію можна без проблем підвести. Можливий торг.

Будинок у Переяславі

Земельна ділянка – 10 “соток”

З власником можливий торг

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 53 кв. м

Кількість кімнат: 5

Ціна: 480 515 гривень

Нагадаємо, що будівлю просвітницького центру в Переяславі досі можуть демонтувати, але там вже розпочали ремонт. Деталі читайте тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору