ЖИТТЯ

Київщину вночі знову атакували дронами-камікадзе: які наслідки

Росія завдала атаки дронами по Україні. Яка ситуація на Київщині?

Вночі з 27 на 28 березня російські війська атакували Україну дронами-камікадзе Shahed. За даними Генштабу ЗСУ, загалом випустили 15 безпілотників, 14 з яких збили сили ППО. Повітряна тривога на Київщині тривала із 22:06 до 0:34. У цей час в столиці та області вдало працювала ППО. Про це повідомляє Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що в районі повітряного простору Києва виявили і знищили 12 безпілотників Shahed. “Внаслідок падіння уламків БПЛА в Святошинському районі виникло загоряння в нежитловій будівлі. Пожежа ліквідована. За уточненими даними – без жертв”, – йдеться у повідомленні.

У триповерховій адміністративній будівлі сталося руйнування будівельних конструкцій на площі 200 кв. метрів. Також виникла пожежа у двох осередках, загальною площею 70 кв. метрів, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Про це повідомили у ДСНС України.

Нагадаємо, що вночі 22 березня російські війська також атакували територію України дронами-камікадзе Shahed. Це завершилось трагедією у Ржищеві.

Фото: ДСНС України

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору