ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: втекти від шуму міста можна до Дніпра

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Єлизавета Хандошко?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділилась переяславська співачка Єлизавета Хандошко. Вона любить проводити час біля річки Дніпро.

Як дістатися? Конкретно це місце – біля дамби з боку Козинських горбів. Дістатись туди можна велосипедами, зазвичай ми з хлопцем так і робили. Їхати потрібно через об’їзну дорогу.

Чим це місце особливе? Там гарна природа і пахне лісом, з обриву відкривається чудова картина – широке Дніпро, гарне місце, щоб втекти від шуму міста. Також не менш гарною є сама дорога до дамби, по об’їзній, там шлях з рельєфами, можна розігнатись і класно прокататись на велосипеді.

Коли відкрила це місце? Я знала це місце й раніше, дуже давно, але особливим його зробив мій хлопець Вова.

Особлива згадка. Це місце одне з улюблених, бо туди ми вперше поїхали з моїм, тоді ще майбутнім хлопцем. Пам’ятаю, які ми тоді були сором’язливі. А я ще тоді якраз поновила колір волосся, і мій хлопець досі згадує, що їхав ззаду, а в мене була синя шия.

Ще кілька рекомендацій. Дуже гарно в гайшинському лісі. Я родом з Гайшина, тому поки ми з хлопцем не з’їхались, він приїздив до мене і ми виїжджали на природу з гітарою та їжею. Також ще гарне місце на маковому полі в Стовп’ягах, ми там фотографувались на початку літа.

Нагадаємо, що тиждень тому в рубриці “Улюблені місця Переяславщини” Дмитро Кусай розповів про “Алею слави”. Там відчувається простір і легше дихається.

Яна Малишко

Фото надала Єлизавета Хандошко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору