ЖИТТЯ

В чоловіка на Київщині виявили обріз мисливської рушниці без документів на неї: деталі події

На Київщині у чоловіка в автівці виявили частини до мисливської рушниці. Сам він перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

29 березня близько 15:56 біля Березані на трасі Київ-Харків поліцейські зупинили авто Audi під керуванням чоловіка 1972 р.н. Під час перевірки виявили обріз мисливської рушниці. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Документи на рушницю в чоловіка були відсутні та де взяв зброю не розповідав. Також громадянин перебував за кермом автівки у стані алкогольного сп’яніння.

Відносно чоловіка склали адміністративний протокол за ч. 1. статті 130 (Притягнення до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані наркотичного, алкогольного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції); ч. 5 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) та ч. 1 статті 263 ККУ (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років). У чоловіка вилучили три частини до мисливської рушниці.

Нагадаємо, що 27 березня на Переяславщині чоловік порізав вену дротом та на помер від втрати крові. Деталі, дізнавайтесь тут. 

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору