ЖИТТЯ

Порізав вену дротом: на Переяславщині чоловік помер від втрати крові

За дві доби переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 та 27 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

26 березня, 16:00. Переяслав. Поліції повідомили, що авто збило чоловіка. Зазначили, що у постраждалого кровотеча, але він у свідомості. Зрештою, факт ДТП не підтвердився. Заявник був у стані алкогольного сп’яніння.

18:19. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що чоловік 1992 р.н. погрожував спалити її будинок. Він поїхав з місця події, а виклик скасували.

27 березня, 10:42. Переяслав. Жінка повідомила, що на автостанції її побив чоловік. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

11:27. Переяслав. Поліції повідомили про крадіжку 32 метрів кабелю зв’язку. За цим фактом провели огляд місця події, відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

17:21. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про самогубство чоловіка 1990 р.н. Він металевим дротом порізав вену на руці. Помер від втрати крові. Ймовірно, вкоротив віку через “білу гарячку” після різкого припинення вживання алкоголю. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

23:56. Тарасівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що буянить її батько: поводиться агресивно, кидається в бійку. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пристромах (Студениківська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 25 березня у Переяславі Lanos в’їхав у паркан. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору