ЖИТТЯ

У Переяславі Lanos в’їхав у паркан, а водій Toyota мав підроблене посвідчення

За добу 25 березня переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:13. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що протягом двох тижнів з її господарчої будівлі викрали інструменти та метал. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

11:24. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП. Авто Lanos в’їхало у паркан кафе-бару та зникло з місця події. За цим фактом зібрали матеріали щодо ДТП зі зниклим, склали план-схему, опитали свідків. Триває перевірка.

12:21. Переяслав. В іншому ДТП зіткнулись автомобілі Volkswagen та Renault Logan. За цим фактом відібрали пояснення від учасників події. Склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:28. Переяслав. Жінка поскаржилась, що її сусіди палять сміття у себе на подвір’ї, але дуже близько до її будинку. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що вогнище погасили до їхнього прибуття. Правоохоронці провели профілактичну бесіду. О 19:25 виклик зі схожої причини був у Єрківці (Дівичківська ТГ): заявниця повідомила, що сусід палить листя і вогонь може перекинутись на сарай чи будинок. Багаття також загасили до приїзду поліції.

15:47. Переяслав. Траса Бориспіль-Дніпро. Поліцейські зупинили авто Toyota Avensis та під час перевірки встановили, що у водія посвідчення має ознаки підробки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 24 березня на Переяславщині жінка впала з велосипеда, втратила свідомість та отримала тяжкі травми. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору