ЖИТТЯ

На Переяславщині на пошті затримали чоловіка з посилкою в якій виявили речовину схожу на амфетамін

За добу 30 березня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:06. Переяслав. Заявник повідомив, що зателефонували з магазину та сказали, що 8 березня його мати здійснила крадіжку. Відомо, що інформація не знайшла свого підтвердження.

11:52. Переяслав. Жінка поскаржилась, що за вказаною адресою дітям неможливо пройти, адже лежать бездомні собаки. Інформацію передали у відповідні служби.

12:02. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявниця виявила, що у вхідних дверях будинку в якому вона не проживала більше місяця, зірваний замок. Сама жінка підозрює знайомого. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

12:12. Переяслав. Жінка повідомила, що авто ДНЗ стукнуло Toyota та поїхало з місця події. Ситуацію вирішили мирним шляхом, претензій ніхто ні до кого не має.

14:32. Циблі (Циблівська ТГ). Правоохоронці на пошті затримали чоловіка 1996 р. н., коли той отримував кур’єрську посилку, в якій виявили речовину схожу на амфетамін (3 г). Посилку вилучили та направили на експертизу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:55. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що її побив та зламав руку колишній чоловік. Прибувши на місце події двері не відчинили, на телефонні дзвінки жінка не відповідає.

22:50. Переяслав. Чоловік повідомив, що його знайомий в наркотичному сп’янінні заприскав очі балончиком та почав бити. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Пристромах (Студениківська ТГ) та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі в жінки з карти зняли понад 13 000 гривень. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору