ЖИТТЯ

Як провести цей тиждень у Переяславі: афіша актуальних анонсів

Різноманітні захопливі події вже чекають на вас. Як цікаво провести тиждень у Переяславі?

Цей тиждень у Переяславі обіцяє бути яскравим та насиченим. Можна буде завітати на благодійний концерт або прем’єру вистави Івана Карпенка-Карого “Безталанна”, відвідати цікаву виставку воєнної фотографії, долучитись до міжнародного форуму волонтерів у місцевому університеті або прийти на мітинг до дня визволення Київщини від російських загарбників. Інформатор зібрав актуальні анонси.

МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ ВОЛОНТЕРІВ УКРАЇНИ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Коли: 1 квітня, 12:00

Ціна: безкоштовно за попередньою реєстрацією та акредитацією

Головна місія форуму – об’єднати усіх волонтерів, скоординувати діяльність у всіх напрямках, для злагодженої та ефективної роботи. Встановити діалог із владою для злагодженої спільної роботи на благо країни, та задля нашої перемоги на усіх фронтах. Учасники заходу долучаться до дискусій щодо гуманітарних ініціатив Офісу Президента України, державної підтримки волонтерів, переселенців та біженців, діалогу та взаємодії влади та багато інших.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 1 квітня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на благодійний концерт, де для вас з яскравими номерами виступлять Наталія Маркевич заслужена артистка естрадного мистецтва України, Григорій Глінський золотий голос Бориспільщини, Владислав Грищук та Юлія Хижняк солісти та інші учасники зразкового хореографічного колективу спортивно-бального танцю “Шарм”, чарівні “Леді-Шарм” та школа сучасного танцю “LEADER DANCE”.

МАЙСТЕР-КЛАС З ПИСАНКАРСТВА

Де: НІЕЗ “Переяслав”, вулиця Шевченка, 6

Коли: З 1 по 13 квітня

Ціна: безкоштовно, запис за попереднім замовленням (093-435-75-83). Групи від 10 осіб.

Якщо ви давно мріяли навчитись писанкарству, різним технікам та ближче познайомитись з цим мистецтвом, тоді цей майстер-клас саме для вас.

МІТИНГ ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ КИЇВЩИНИ

Де: Пам’ятний знак воїнам АТО (навпроти Храму Вознесіння Христового)

Коли: 2 квітня, 10:00

Ціна: безкоштовно

У рамках відзначення дня визволення Київщини у Переяславі проведуть символічний мітинг. Долучитись та вшанувати пам’ять Героїв зможуть всі охочі.

ВИСТАВКА ВОЄННОЇ ФОТОГРАФІЇ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (мистецька галерея)

Коли: 4 квітня, 13:00

Ціна: безкоштовно

До річниці звільнення Київщини від російських загарбників в Переяславі відбудеться відкриття фотовиставки “С#ка війна”. Відвідувачам презентують фотоархів за 2014-2022 роки журналіста, а нині військовослужбовця Павла Магденка. Світлини фотографа, які вам сподобаються можна буде придбати. Всі зібрані гроші будуть витрачені на потреби ЗСУ. Виставка триватиме до 26 квітня.

ПРЕМ’ЄРА ВИСТАВИ ІВАНА КАРПЕНКА КАРОГО “БЕЗТАЛАННА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 6 квітня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на прем’єру вистави Карпенка Карого “Безталанна”. яку презентує аматорський драматичний колектив “Світоч” Світанківського будинку культури. Насолодіться чудовою акторською грою, цікавим видовищем та емоціями.

Нагадаємо, що у Переяславі провели благодійний концерт до річниці визволення Київщини від російських загарбників. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору