ЖИТТЯ

У Переяславі для дітей провели майстер-клас з виготовлення великодніх аплікацій

У Переяславі для дітей, які потребують особливої соціальної підтримки провели майстер-клас. Майстрували поробки на великодню тематику.

28 березня, у мистецькій галереї Переяславського центру культури та мистецтв працівники центру соціальних служб Переяславської міської ради провели для 24 дітей із родин, які потребують особливої соціальної підтримки тематичний майстер-клас з виготовлення поробки на великодню тематику. Майстрували “Веселе Яєчко”. Про це повідомили на сайті Переяславської міської ради, передає Інформатор.

Захід організували для того, аби діти ближче познайомилися між собою, знайшли друзів, потоваришували та відволіклися від реалій сьогодення. Також, задля розвитку творчої уяви дітей та естетичного сприйняття. Допомагали в цьому і працівники відділу освіти, відділу культури і туризму.

Юних учасників привітала заступниця директора центру соціальних служб Ірина Пурденко. Від неї діти дізналися про символічний зміст писанки та її сакральне значення для християн. А від методиста позашкільного закладу Клубу юних моряків Наталії Чорненко те, що вироби, виготовлені власноруч, наділені особливою магією – вони передають світлі почуття, позитивну енергетику того, хто їх створював. Неважливо, чи ти досвідчений майстер, чи людина, яка ніколи не займалася цим раніше – головне, мати бажання творити та вкласти в роботу частинку своєї душі.

За допомогою пояснень та презентації ведучої майстер-класу, керівника гуртка “Золоте руно” Юлії Аврамич, діти активно долучилися до процесу і зробили своїми руками гарні яскраві поробки у техніці аплікація. Майстер-клас приніс багато задоволення юним учасникам та був дуже пізнавальним.

Всі маленькі митці забрали із собою свої творчі доробки. Приємними подарунками стали набори солодощів від благодійного проекту “Зміцнення громадської довіри” у межах програми “Мріємо та діємо” та безкоштовний перегляд мультфільмів від КЗ “Переяславський ЦКМ”.

Майстер-клас для дітей

Всі старанно працювали

Працівники центру соціальних служб допомагали діткам

Майстер-клас був цікавим та пізнавальним

В усіх вийшли красиві поробки

Нагадаємо, що у Переяславі провели чемпіонат зі швидких шахів. Детальніше читайте тут.

Фото – сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору