ЖИТТЯ

Із подвір’я на Переяславщині викрали 7 туй: відкрили кримінальне провадження

За добу 2 квітня переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 квітня відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:05. Переяслав. Поліції повідомили, що біля автостанції на місці паркування для людей з обмеженими фізичними можливостями стоять автівки, які не мають на це права. Прибувши на місце події, правоохоронці порушень не виявили. Заявника на місці не було.

11:34. Переяслав. Медики сповістили, що до них звернувся чоловік із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудного поперекового відділу хребта, колінних суглобів та потиличної ділянки голови. Пояснив, що під час руху впав у маршрутці. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації. Претензій морального чи матеріального характеру чоловік не мав, оскільки впав сам.

15:27. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Заявниця поскаржилась, що її чоловік поводиться агресивно та кидається в бійку. По телефону повідомила, що наряду поліції не потребує, бо в ситуації розібрались самостійно.

16:38. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що протягом тижня з його подвір’я викрали 7 туй. Зазначив, що підозрює сусідів. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). 

Нагадаємо, що 2 квітня на Переяславщині у чоловіка з гаража викрали генератор. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору