ЖИТТЯ

На Бориспільщині водій “під наркотиками та алкоголем” насмерть збив 14-річну дівчину

На Бориспільщині п’яний чоловік насмерть збив неповнолітню. Його судитимуть.

31 жовтня минулого року в селі Сулимівка Бориспільського району чоловік у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння керував автомобілем Daewoo Lanos та наїхав на 14-річну дівчину. Та йшла у попутному напрямку вздовж узбіччя. Дівчина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці, а водій покинув місце аварії. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі, передає Інформатор.

Зловмисник відігнав та залишив машину в Черкаській області, а сам повернувся додому. Затримали 24-річного жителя Київщини наступного дня. Тепер його судитимуть.

Ювенальні прокурори Київської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) та за ч. 1 ст. 135 ККУ (Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані). Обвинувачений вирок суду очікуватиме в слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік придбав наркотики через Telegram. Що вирішив суд, читайте за посиланням.

Фото: сайт Київської обласної прокуратури

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору