ЖИТТЯ

До Переяслава приїде засновник проєкту “Ukraїner” Богдан Логвиненко

До університету Переяслава приїде засновник та автор проєкту “Ukraїner” Богдан Логвиненко. Як потрапити на зустріч?

11 квітня о 15:00 в 114-й аудиторії Університету Григорія Сковороди в Переяславі у рамках проєкту “Платформа можливостей” відбудеться зустріч із Богданом Логвиненком. Він – засновник та автор медіапроєкту “Ukraїner”, відомий блогер, журналіст, письменник, публіцист та мандрівник. Вхід вільний. Про це повідомили на сайті університету, передає Інформатор.

Як йдеться у анонсі, в свої 34 роки Богдан Логвиненко встиг попрацювати головним редактором власного видання, арт-директором, піарником, телеведучим, літературним критиком, концертним менеджером, підприємцем, повчитись на хіміка в Києво-Могилянській академії, заявити про себе як блогер та активіст, написати кілька книжок, заснувати власну агенцію, організувати кілька фестивалів, пожити аскетичним життям у селищі під Києвом, проїхати автостопом майже всі області України, переїхати до Польщі, а через деякий час – до Малайзії, вивчити кілька мов, стати гідом та побачити близько 60 країн світу.

Його проєкт “Ukraїner” – інтелектуальний продукт, що досліджує маленькі міста та села, які він та його команда хоче показати з несподіваного ракурсу. Цим команда прагне залучити туристичний потік до незвіданої України. “Ukraїner” розповідає про людей, мистецтво та бізнес Україні і світові.

Мультимедійний багатомовний проєкт про Україну з початком великої війни змінив фокус, перетворився з повільного медіа на швидке, наростив аудиторію у 15 разів і нарешті почав отримувати стільки пожертв, скільки планував. Про це, а також філософію життя та подорожей, незвідані місця України та світу, секрети успіху та лайфхаки, які допомагають втілювати українські мрії зможуть поспілкуватись із Логвиненком всі охочі.

Нагадаємо, що 7 квітня у Переяславі побував Віталій Гордієнко із “Загону кіноманів”. Про що розповів, дізнавайтесь тут.

Нагору