ЖИТТЯ

Затримання браконьєрів, викрадення двох курей та ДТП: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 37 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 та 9 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 37 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8 квітня, 9:39. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між автівками ГАЗель та Suzuki. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

9:50. Переяслав. Заявниця повідомила, що 7 квітня сусід вкрав у неї двох курей. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

21:50. Переяслав. Поліцейські зупинили авто Mazda, у водія якого при перевірці виявили свідоцтво про реєстрацію з ознаками підробки. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом проводять перевірку.

9 квітня, 9:24. Виповзки (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що протягом ночі легкове авто в’їхало в сарай та зникло з місця події. За цим фактом триває перевірка.

11:29. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП біля супермаркету. Зіткнулись автівки Mazda та Nissan. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124.

12:20. Циблі (Циблівська ТГ). Інспектор водної поліції Бориспільського РУП повідомив про затримання браконьєрів, які незаконно виловлювали рибу. Сума збитків склала близько 40 тисяч гривень. Викликали слідчо-оперативну групу.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що на Переяславщині поліція фіксує випадки шахрайства та крадіжок. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору