Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На Переяславщині поліція фіксує випадки шахрайства та крадіжок

За дві доби переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 та 7 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

6 квітня, 10:11. Переяслав. Поліції повідомили, що у одному з товариств вночі пошкодили замки та викрали метал на суму 75 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

18:55. Переяслав. Заявник повідомив, що перерахував шахраям 3 тисячі 600 гривень. Наразі за цим фактом триває перевірка.

7 квітня, 10:58. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що через Instagram замовила одяг, перерахувала 898 гривень, але товар досі не отримала. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

11:25. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік поскаржився, що з його банківської картки зняли 12 тисяч 630 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

11:55. Переяслав. Заявник побачив, як у лісі, чоловік виносить з автомобіля та закопує важкі на вигляд пакети. Прибувши на місце події, поліціянти не виявили підозрілих людей.

17:40. Переяслав. Чоловік викликав наряд, бо спіймав злодія, який намагався викрасти з двору метал. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Студениках (Студениківська ТГ)

Нагадаємо, що недавно шахраї зламали Instagram-сторінку жительки Переяслава та від її імені збирали гроші. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору