Інформатор Переяслав

ВЛАДА

Руслан Кравченко стане головою Київської обласної адміністрації

Київську ОВА очолить Руслан Кравченко. Що про нього відомо?

Кабінет міністрів України 7 квітня погодив чергові кадрові зміни. Зокрема, погодив призначення головою Київської військової обласної адміністрації Руслана Кравченка. Про це у Telegram повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Інформатор.

До цього Київську ОВА очолював Олексій Кулеба. А коли 24 січня він став заступником керівника Офісу президента України, тимчасово виконувати обов’язки голови почав перший заступник Дмитро Назаренко.

Що відомо про Руслана Кравченка

Руслан Кравченко очолює Бучанську окружну прокуратуру з 15 березня 2021 року. 23 серпня 2022 року нагороджений орденом “За заслуги” III ступеня “за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку”.

Раніше працював у військовій прокуратурі під керівництвом Анатолія Матіоса. Був прокурором у справі, де Януковича було визнано винним у державній зраді та пособництві у веденні війни. У цьому році Руслан Кравченко брав участь в конкурсі на посаду керівника Національного антикорупційного бюро (НАБУ), але перемогти не зміг.

Нагадаємо, що новим директором лікарні у Переяславі став Віктор Атаманенко. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору