ЖИТТЯ

Віктор Атаманенко став новим директором лікарні у Переяславі

У Переяславі призначили нового директора лікарні. Ним став Віктор Атаманенко.

Віктора Атаманенка призначили новим директором Переяславської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Розпорядження про це 6 квітня підписав міський голова Переяслава Вячеслав Саулко. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міськради.

Раніше на цій посаді працювала Лариса Кузьменчук. Протягом деякого часу в соцмережах вона піддавалась критиці від користувачів із невідомих акаунтів, а також від знаних на Переяславщині особистостей. 16 березня директорка написала заяву про звільнення за власним бажанням. Обов’язки директора Переяславської БЛІЛ тимчасово виконувала заступниця директора з економічних питань Любов Якубовська.

Віктор Атаманенка – випускник медичного університету імені О.О. Богомольця (серцево-судинний хірург вищої кваліфікаційної категорії). Його представили колективу переяславської лікарні 7 квітня.

Нагадаємо, що у третій гімназії Переяслава вже близько 13 років сортують сміття. Чому це важливо та що потрібно знати про сортування, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору