ЖИТТЯ

Лариса Кузьменчук звільнилась з посади директора лікарні у Переяславі

Лариса Кузьменчук більше не очолює переяславську лікарню. Чому та хто її замінив?

Ще минулого тижня у Facebook поширювались дописи про те, що Лариса Кузьменчук звільнилась із посади директора Переяславської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Протягом останнього часу у соцмережах вона неабияк піддавалась критиці від користувачів із невідомих акаунтів, а також від знаних на Переяславщині особистостей. Про це повідомляє Інформатор.

“Сьогодні ми залишилися без директора. Лариса Василівна написала заяву на звільнення. Я її розумію, адже витримати всі ці тонни лайна, яке ллється з фейкових сторінок безпідставно та необґрунтовано – надто складно. В кожного з нас є межа… Межа терпіння… Межа розуміння… Межа витримки”, – написала 16 березня у Facebook Мар’яна Волошин.

Міський голова Вячеслав Саулко у коментарі виданню Переяслав.City підтвердив, що підписав заяву на звільнення Лариси Кузьменчук. Зазначимо, що лікарня є комунальним підприємством, співзасновником якого є Переяславська міська рада.

“Я трохи вичікував, сподіваючись, що Лариса Василівна передумає. Та оскільки одним із її аргументів була і причина сімейного характеру, то я змушений був підписати заяву”, – зазначив Саулко. Сама ж Кузьменчук сказала, що повернеться до роботи в педіатричному відділенні.

Обов’язки директора Переяславської БЛІЛ тимчасово виконуватиме зааступниця директора з економічних питань Любов Якубовська.

Нагадаємо, що Вячеслав Саулко не звітуватиметься у Переяславі у звичному форматі. Що зміниться та чому, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору