ЖИТТЯ

Як відтепер у Переяславі продаватимуть алкоголь: нове розпорядження голови

У Переяславській громаді змінять час, коли можна купити алкоголь. Деталі.

На території Переяславської громади алкоголь відтепер можна придбати з 10:00 до 21:00, а у закладах ресторанного господарства (громадського харчування) – з 10:00 до 22:00. Відповідне розпорядження 20 березня підписав міський голова Вячеслав Саулко. Його опублікували на сайті міськради. Про це повідомляє Інформатор.

Як і раніше, заборонено продавати алкогольні напої особам у форменому одязі з-поміж військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчих формувань територіальних громад, які залучені до несення служби.

Зазначимо, що із 30 червня минулого року реалізовувати алкоголь та слабоалкогольні напої під час воєнного стану у торговельних мережах Переяславської громади дозволяли із 11:00 до 19:00, а в закладах харчування, які мають ліцензію на реалізацію алкоголю, – із 11:00 до 22:00.

Нагадаємо, що Вячеслав Саулко не звітуватиметься у Переяславі у звичному форматі. Що зміниться та чому, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору