ЖИТТЯ

“Укрпошта” випустить марку з найкращим дитячим малюнком про Перемогу: як взяти участь у конкурсі

“Укрпошта” проводить конкурс дитячих ескізів для марки. Як долучитись?

6 квітня “Укрпошта” оголосила всеукраїнський конкурс дитячих ескізів на тему “Діти Перемоги малюють Україну майбутнього”. Нову поштову марку планують випустити 1 червня до Дня захисту дітей. Найкращу художню роботу оберуть народним голосуванням. Про це повідомили на сайті “Укрпошти”, передає Інформатор.

Участь у конкурсі можуть взяти діти віком до 16 років. На малюнку вони мають передати, яким бачать майбутнє України після здобуття довгоочікуваної Перемоги. Ескіз марки – довільний. Малюнки можуть бути виконані на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання. Подані на конкурс роботи мають бути оригінальними творами учасників. Заборонено подавати малюнки, що порушують права третіх осіб.

Збір робіт триватиме із 6 до 16 квітня включно. Малюнок необхідно надіслати до “Укрпошти” в електронному вигляді, перейшовши та зареєструвавшись за посиланням. Кращі дитячі роботи опублікують на сторінках “Укрпошти” у Facebook, Instagram та Telegram-каналі СЕО “Укрпошти” для проведення народного голосування. Конкурсна робота, яка набере найбільшу кількість голосів, буде відтворена на поштовій марці.

“Укрпошта” закликала батьків, вихователів дитсадків, викладачів загальноосвітніх і мистецьких шкіл підтримати таку ініціативу та заохотити дітей до участі в конкурсі.

Нагадаємо, що до річниці звільнення Київщини від російських загарбників “Укрпошта” випустила поштовий блок. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору