ВЛАДА

Обов’язки голови Київської ОВА тимчасово виконує Дмитро Назаренко

Тимчасово виконує обов’язки голови КОВА Дмитро Назаренко. Він був першим заступником Кулеби.

Тимчасово виконує обов’язки голови Київської обласної військової адміністрації Дмитро Назаренко. Він з 2018 року працює у КОДА. Про це, посилаючись на особисті джерела, повідомив інформаційний портал “Моя Київщина“, передає Інформатор.

“За Законом України про місцеві державні адміністрації перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко тимчасово виконуватиме обов’язки голови адміністрації”, – прокоментували виданню у пресслужбі КОВА.

Назаренко став першим заступником голови Київської ОДА ще наприкінці 2020 року, коли губернатором був Василь Володін.

“На початку повномасштабного вторгнення Назаренко ініційовував евакуації жителів півночі Київщини, Бородянщини, Макарівщини та Приірпіння. Також спільно з керівництвом обласної ради організував процес внесення змін до бюджету області, що дозволило максимально адаптуватися до умов воєнного часу, та допомагав Кулебі налагодити постачання гуманітарної допомоги в перші місяці війни”, – написала “Моя Київщина”.

ЗМІ повідомляють, що Дмитро Назаренко є одним із претендентів, аби повноцінно очолити адміністрацію Київщини. Однак його кандидатуру розглядають і як губернатора Сумської області. Відомо, що той народився у Сумах.

Нагадаємо, що Олексій Кулеба 24 січня звільнився з посади голови Київської ОВА і став заступником керівника Офісу президента. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору