ВЛАДА

Олексій Кулеба звільнився з посади голови Київської ОВА і став заступником керівника Офісу президента

Олексій Кулеба став заступником керівника Офісу президента. До цього він був головою Київської ОВА.

Володимир Зеленський 24 січня підписав указ про призначення Олексія Кулеби заступником керівника Офісу президента України. До цього той очолював Київську обласну державну адміністрацію. Також 24 січня іншим президентським указом його звільнили з посади губернатора Київщини “згідно з поданою заявою”. Про це повідомляє Інформатор.

“Дякую громаді за потужну підтримку. Вдячний керівникам районів та головам громад. Ми стали справжньою командою. Ми працювали на результат. Ми зробили чимало. Я кажу “ми”, адже залишаю стіни Адміністрації, де працюватиме надійна команда фахівців. Разом ми продовжимо відбудовувати та розвиватися. Вдячний Президенту Володимиру Зеленському за довіру, за можливість масштабувати свій досвід та працювати не лише на користь Київської області, а й усієї України”, – написав Кулеба.

Олексій Кулеба став головою КОДА 2 лютого 2022 року. 15 березня його замінив Олександр Павлюк, який має військовий досвід, тож сприяв обороні області, на території якої тоді були окупанти. 21 травня Кулеба повернувся на свою посаду і працював на ній дотепер.

На посаді заступника керівника Офісу президента він замінив Кирила Тимошенка. Той написав заяву на звільнення.

Хто очолить Київську область, наразі невідомо.

Нагадаємо, що про резонасні кадрові зміни 2022 року, які стосуються Переяславщини, ми писали в окремому матеріалі. Читайте його за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору