ЖИТТЯ

Шахраї зламали Instagram-сторінку жительки Переяслава та від її імені збирали гроші

За дві доби переяславські поліцейські мали 45 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 та 5 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 45 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 квітня, 8:54. Переяслав. Заявник повідомив, що у нього викрали велосипед. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

12:12. Переяслав. Жінка поскаржилася, що її сторінку в Instagram зламали, опублікували її фото з дитиною та просять про фінансову допомогу на операцію та лікування від її імені. Заявницю проконсультували з цього приводу.

14:02. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що знайомий чоловік порізав фруктові дерева на його території. Наразі за цією справою правоохоронці проводять перевірку.

5 квітня, 13:35. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що під час проходження військової служби в Харківській області безвісти зник її син. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Безвісти відсутній).

18:22. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка розповіла, що в інтернеті замовила спортивний костюм за 900 гривень, але його їй не надіслали. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

18:52. Переяслав. Правоохоронці затримали чоловіка з посилкою, у якій виявили амфетамін. Він зізнався, що замовив товар через Telegram. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

21:24. Улянівка (Ташанська ТГ). Медики повідомили, що у травматологічне відділення доставили хлопця 2012 р.н., який порізав ногу бензопилою. У нього – різано-рвана рана стегна. Наразі життю дитини ніщо не загрожує.

23:45. Переяслав. Чоловік повідомив, що посварився з дружиною. Після цього жінка намагалась скоїти самогубство, випивши таблетки. Від госпіталізації, написання заяви та пояснення вона відмовилась. Загрози життю немає.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): три у Переяславі та дві у Циблях (Циблівська ТГ),

Нагадаємо, що 3 квітня на Переяславщині чоловік виявив мертвого сусіда. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору