ЖИТТЯ

Весь у крові, з розбитою головою: на Переяславщині чоловік виявив мертвого сусіда

За добу 3 квітня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:22. Переяслав. Поліції повідомили про крадіжку 171 метра кабелю зв’язку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

10:06. Ташань (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що до будинку жительки села проник знайомий їй чоловік та викрав телевізор і телефон. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

14:12. Ковалин (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що буянить її чоловік, погрожує спалити будинок та кидається битись. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

20:20. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що виявив мертвого сусіда 1964 р.н. у його будинку. Тіло було в сидячій позі на підлозі біля дивану – все у крові, голова розбита. Оглянувши місце події, правоохоронці встановили, що обстановка не порушена, речі в будинку на місці. Відомо, що в останні дні чоловік зловживав алкоголем. За попередніми даними, постраждалий у стані алкогольного сп’яніння міг упасти, вдаритися головою та втратити багато крові. Наразі проводять судово-медичну експертизу для точного встановлення причини смерті.

20:32. Переяслав. Чоловік побачив, як невідомий підійшов до чужого електросамоката і поїхав у невідомому напрямку. Поліціянти пояснили заявнику, що у місті працює прокат електросамокатів, тому це не була крадіжка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Світанку (Циблівська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що раніше із подвір’я на Переяславщині викрали 7 туй. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору