ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: Анастасія Петрова розповіла, чим особлива “Катеринка”

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Анастасія Петрова?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділилася фахівчиня соціально-гуманітарного відділу переяславського університету Анастасія Петрова. Вона радить відвідати “Катеринку”.

Як дістатися? До “Катеринки” можна дістатися на машині по краю мікрорайону Підварки, або ж йдучи полем з боку Стогніївського шляху. Детальний маршрут дивіться за посиланням.

Чим це місце особливе? У цьому місці я відзняла свій знаковий музичний кліп на першу авторську пісню. Там прекрасні заходи сонця та світанки. Доволі мальовниче і красиве місце. Влітку, до речі, я не знала, куди можна сходити спокійно відпочити до води, але тепер обов’язково побуваю там в спекотний літній день.

Коли відкрила це місце? Ми шукали гарне місце з Олегом Чемерисом з команди Proslav для зйомки кліпу. Навіть не здогадувалися про таке чудове місце. Коли його побачили, одразу зрозуміли, що воно те саме.

Особлива згадка. Красивий охайний куточок нашого переяславського краю – приємні спогади і емоції від зйомок та й просто потім частенько заходила зі своїм песиком до цього місця. Для мене воно є місцем позитивної енергії та сили.

Ще кілька рекомендацій. Я людина, яка більше любить туристичний вид відпочинку та ліс. Мрію про якнайшвидшу перемогу, щоб відвідати знову гору Батура на іншому боці річки Дніпро. Хочу оглянути красу Переяслава із тієї висоти. Та для перемоги не забувайте донатити, допомагати захисникам. Туризм – це чудово, але пам’ятайте, якою ціною здобувають для нас спокій в цих краях.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Єлизавета Хандошко розповіла, що любить проводити час біля річки Дніпро. Матеріал читайте тут.

Оксана Симоненко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору