ЖИТТЯ

У Переяславі діє благодійна акція “Подаруй воїну паску”: як допомогти

У Переяславі кожного року діє благодійна акція “Подаруй воїну паску”. Як долучитись? 

У Переяславі невдовзі розпочнеться благодійна акція “Подаруй воїну паску”. Триватиме вона з 9 по 15 квітня. Усі охочі можуть долучитися та принести паску та інші гостинці в Свято-Єфремівський храм (на території лікарні). Храм відчинений щоденно з 8:30 до 12:00. Детальніше про акцію розповість Інформатор.

Настоятель цього храму Дмитро Волошин розповів, що приносити гостинці можна і раніше: “Згідно історії цієї акції люди починають приносити гостинці для захисників ближче до Великодня, адже починають готуватись до свята та пекти паски. Минулого року ми зібрали дуже багато речей та продуктів, тому передали гостинці і в інші військові частини”.

А в своєму дописі Дмитро Волошин написав у своєму дописі, що благодійна акція за останні дев’ять років стала для нас вже традиційною. Усі бажаючі можуть принести пасхальні наїдки, чай, каву, солодощі, засоби гігієни, інструменти, господарчі речі (лопати, цвяхи), футболки. Всі зібрані гостинці будуть доставлені нашим воїнам 43 бригаду.

Телефон для зв’язку: (067) 727-66-73 (отець Димитрій).

Нагадаємо, що на Переяславщині у березні народилося 26 дітей: дівчаток більше, аніж хлопчиків. Детальну статистику, читайте тут. 

Нагору