ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка хотіла продати кросівки, натомість втратила гроші з картки

За добу 10 квітня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18:28. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що 9 квітня виставила на продаж кросівки на сайті ОЛХ. Замовник нібито хотів оформити доставку та скинути гроші, тому відправив у Viber “посилання для оформлення”. Жінка ввела дані і в неї почали зникати гроші з банківського рахунку. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

20:19. Переяслав. Заявниця поскаржилась, що у підвальному приміщенні хтось зірвав замки та вчинив крадіжку. Ця інформація не підтвердилась.

20:30. Переяслав. Поліції повідомили про те, що буянить пацієнт, якого до лікарні доставила “швидка”. Він відмовлявся від медичної допомоги. Зрештою ситуацію врегулювали мирно.

20:49. Переяслав. Жінка повідомила, що сіла в авто до колишнього чоловіка, той відвіз її до шлюзів, вдарив по обличчю та забрав мобільний телефон. За цим фактом на неї склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 квітня на Переяславщині правоохоронці затримали браконьєрів. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору