ЖИТТЯ

Борошно, олія та тушкованка: у Переяславі роздають продуктові набори

У Переяславі переселенці можуть отримати продуктові набори. Що для цього потрібно?

12 квітня у Переяславі почали видавати продуктові набори внутрішньо-переміщеним особам, які живуть у Переяславській громаді, та багатодітним родинам. Про це повідомляє Інформатор.

З 10:00 до 13:00 Служба у справах дітей та сім’ї міської ради видавала продуктові набори багатодітним родинам та сім’ям, що опинилися у скрутних життєвих обставинах. З 13:00 до 16:00 Управління соціального захисту населення видає допомогу внутрішньо переміщеним особам.

До одного продуктового набору входять олія (5 л), борошно (2 кг) та три консервні банки тушкованого м’яса. Станом на 12:00 12 квітня їх роздали вже понад 40. Керівник гуманітарного штабу Переяславської громади Валентин Шуткевич розповів, що ця допомога стала можливою завдяки благодійникам.

У четвер, 13 квітня, продуктові набори продовжать видавати з 10:00 до 16:00 у першому корпусі Центру культури та мистецтв (вул. Сковороди, 81).

Для отримання допомоги потрібно мати:

  • паспорт громадянина України;
  • відповідну довідку ВПО.

У Переяславі видають благодійну допомогу

У наборах люди могли отримати олію

Також до наборів входить борошно та тушковане м’ясо

Допомогу передали благодійники

Черга за продуктовими наборами

Нагадаємо, що родина Євсеєнків із Переяслава може залишитися без домівки. Як їм допомогти, читайте тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору