ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка отруїлась оцтом та потрапила до лікарні

За дві доби переяславські поліцейські мали 38 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 та 12 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 38 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11 квітня, 10:12. Переяслав. Заявник поскаржився поліції, що сусід самоправно засипав колодязь. Врешті в ситуації розібралися самостійно.

19:09. Студеники (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що його брат б’є батьків. Прибувши на місце події, правоохоронці не виявили порушень.

19:40. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що лобове скло його авто Hyundai Accent розбив рукою відомий йому чоловік, потім втік на автомобілі Chevrolet. Зараз за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

12 квітня, 1:10. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що жінка 1997 р.н. випила 200 мл оцтової кислоти та отруїлась. Медики зазначили, що постраждала випила те, що їй налила знайома, коли вони вживали алкоголь. Поліція ж з’ясувала, що дівчина випадково випила оцет та перебуває в лікарні. Остаточної інформації про те, що хтось підлив рідину, немає.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Великій Каратулі (Переяславська ТГ), Гайшині (Переяславська ТГ), Сомковій Долині (Студениківська ТГ), Вовчкові (Переяславська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині жінка хотіла продати кросівки, натомість втратила гроші з картки. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору