ЖИТТЯ

У Переяслава відкрили виставку дитячих робіт “Великодні дзвони”

У Переяславі триває виставка дитячих робіт “Великодні дзвони”. Коли можна її відвідати?

У Переяславі в художній школі імені Петра Холодного діє виставка дитячих робіт “Великодні дзвони”. Розпочалась вона 10 квітня, а триватиме до 1 червня. На виставці представили близько 20 різноманітних картина та виробів учнів школи. Побачити їх можна з 8:00 до 18:30 у будні. Про це повідомляє Інформатор.

Директорка художньої школи Ірина Кузьмицька розповіла, що на виставці представлені картини і вироби пасхальної тематики:

– Картини представлені як цьогорічні, так і минулих років. Роботи дуже різнопланові, яскраві, цікаві та насичені радісним відчуттям Великодня. Картини намальовані в основному гуашшю. Окрім картин, на виставці є інсталяції виробів з лози, писанок, вишитих корзинок-оберегів, вишитих яскравих робіт та васильківським півником майоліки. Також на виставці представлене дерево, яке ми прикрасили віночками, стрічками та квітами. Малюнки створили діти різного віку від 9 до 15 років.

У Переяславі триває виставка дитячих робіт під назвою “Великодні дзвони”

Виставка діятиме з 10 квітня по 1 червня

Окрім картин, на виставці є інсталяції різноманітних виробів

Також на виставці представлений васильківський півник майоліки

Картини на виставці присвячені Великодню

Виставку можна відвідати у будні

Нагадаємо, що 11 квітня у Переяславі провели майстер-клас з виготовлення писанок. Детальніше дізнавайтеся у відеосюжеті.

Оксана Симоненко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору