ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: мультфільм “Зоотрополіс” занурить вас у світ тварин та пригод

Мультфільм “Зоотрополіс” буде цікавий та повчальний, як дітям так і дорослим. Чи варто його подивитись?

У рубриці “Інформатор вихідного дня” ми продовжуємо розповідати про цікаві фільми, мультфільми, серіали та книги. Журналістка Інформатора розповість про свій один з найулюбленіших мультфільмів “Зоотрополіс”. Ця історія про шлях до мрії, дружбу та небезпечні пригоди в якій два відомих ворога – кролик і лис – об’єднуються, щоб розкрити хвилю викрадень звірів в мегаполісі. Відзняла цей мультфільм відома студія “Walt Disney”, у 2016 він вийшов у світ. А його творці Байрон Говардом, Річ Мур і Джаред Буш.

Фільм розповідає про Зоотрополіс — сучасне місто, населене артрофоморними тваринами. Тварини у цьому світі колись були дикими, але з часом еволюціонували й тепер здобич і хижаки цивілізовано живуть одне з одним.

У центрі мультфільму головна героїня кролиця Джуді Гопс. З дитинства вона мріяла стати поліціянтом. Незважаючи на дитячу образу з боку лиса-хулігана Гідеона Грея і занепокоєння батьків, вона вирішує досягти своєї мети. Пройшовши поліцейську академію з відзнакою, Джуді їде в Зоотрополіс. Але все стає по-справжньому цікавим, лише коли вона зустрічає лиса-афериста на ім’я Нік Вайлд. Хитрий та верткий лис, який звинувачується у крадіжці, тікає з під варти.

Спершу по відношенню до головної героїні він більш другоплановий персонаж, але до фіналу вони залишаються на рівних. Поки Джуді ганяється за Ніком, стає відомо про страшного ворога, перед обличчям якого лис-утікач і зайчиха-офіцер поліції об’єднаються в непереможну команду. Перед двома напарниками, які такими стали випадково, стоїть завдання розслідувати чудернацьке перевтілення хижаків на диких звірів.

Спостерігати за їх пригодами було досить цікаво, такого не очікуєш навіть при перегляді мультфільму з живими акторами. Дуже важливо, що творці картини не стільки тішать крутим сюжетом, а скільки намагаються показати, що для того, аби реалізувати себе та побудувати гармонійний світ, треба багато й наполегливо працювати. Мультфільм смішний, дотепний та щирий. Загалом, сплетіння крутих жартів, колоритних персонажів та цікавих сюжетних поворотів зробило свою справу. Мультфільм вийшов якісним та цікавим не лише для дітей, але й для дорослих.

Нагадаємо, що у попередньому матеріалі цієї рубрики наш редактор розповів про ТОП-8 YouTube-каналів про футбол від нашого редактора. Детальніше читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору